Over Born2Swim

Zwemschool Born 2 Swim is een zwemschool waar plezier in zwemmen en vooral in zwemles voorop staat. Wij zijn van mening dat zwemles voor kinderen leuk moet zijn. Wanneer zwemles als leuk wordt ervaren, leren kinderen sneller zwemmen. Daarom moet iedere zwemles ook een leerzaam feestje zijn voor de kinderen. Een kind kan zich alleen ontwikkelen in een veilige, vertrouwde omgeving. Dit is dan ook de reden dat wij vanuit het water lesgeven. Kinderen weten dan dat wij in de buurt zijn en dat geeft een veilig gevoel. Tevens kunnen wij vanuit het water een kind veel beter helpen met de juiste zwemslagen en laten voelen wat een goede voetstand is bijvoorbeeld.

Zwemschool Born 2 Swim biedt zwemlessen voor diploma A, B en C aan als 2 uurs les. Wij zijn van mening dat wanneer wij de kinderen 2 uur bij ons in de les hebben, wij veel meer kunnen bereiken en aanleren in 1 les. Hierdoor leren kinderen sneller vertrouwen op hun lesgever en daardoor sneller zwemmen. In principe hanteren wij een tijdsbestek van gemiddeld 10 – 12 maanden voor diploma A, B en C. Er zijn natuurlijk altijd kinderen die sneller of juist minder snel zijn. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn/haar eigen tempo, wij werken vanuit het plezier voor een kind, kwaliteit van zwemmen en van blijven zwemmen. Uw kind krijgt bij ons het zwemdiploma zodra hij/zij deze daadwerkelijk verdiend en zwemveilig en vaardig is.

Even voorstellen

Kernwoorden bij Zwemschool Born 2 Swim zijn: veiligheid, vertrouwen, plezier, individuele aandacht, rust, duidelijkheid en techniek!

Dianna de Jager

Eigenaresse en instructrices

Ervaring: 2003 – 2009: Medisch zwemmen (kinderen met beperking, geestelijk/lichamelijk/ASS etc.)
2009 – heden: Reguliere Zwemlessen ABC + zwemlessen aan kinderen met gehoorproblemen (implantaat / doof / slechthorend), kennis van basis NmG eventueel met ondersteuning van een tolk. (Bel voor informatie).

Kernwoorden: Rust, vertrouwen, geduld, regelmaat, duidelijkheid, respect, plezier, techniek.
“Ik hou van duidelijkheid, kinderen weten wat ik van ze verwacht. Ik ben altijd in voor een grap en een grol, maar wil aan het einde van de les goede vooruitgang hebben bereikt." werkdagen: Zwemles: dinsdag, donderdag, zaterdag: Ommerland

Gerry de Vries

Instructrice

Juf Gerry geeft al zwemles sinds 2009. Ze geeft met veel plezier les en werkt sinds 2019 in vaste dienst bij Zwemschool Born 2 Swim. werkdagen: Dinsdag + woensdag: Hooge Holt. Donderdag Ommerland 1 Zaterdag per maand vervangen Juf Dianne (Ommerland)

Tini Bosch - Hobers

Instructrice

Juf Tini werkt sinds april 2017 als zweminstructrice bij Zwemschool Born 2 Swim. Tini heeft een enorme inzet en plezier in het lesgeven en met heel veel geduld. Werkdagen: Maandag: Ommerland, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag: Hooge Holt

Jacqueline Engbers

Instructrice

Juf Jacqueline geeft al heel wat jaren zwemles. Sinds februari 2020 is ze ons team komen versterken. Juf Jacqueline werkt op maandag en 2 zaterdagen per maand op 't Hooge Holt.

Wendy Kogelman Lubbers

Assistent instructrice

Nieuw in ons team, is onze assistent zwemonderwijzer: Juf Wendy! We zijn heel blij dat we Wendy bij ons team hebben om te assisteren bij het zwemles geven!

Dorinda Kroezen

Instructrice

Na een periode van geen lesgeven, is ze toch weer terug waar ze plezier aan beleefd. Sinds september 2020 mogen wij haar verwelkomen in het Team van Zwemschool Born 2 Swim! Werkdagen: Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag: Hooge Holt Woensdag: Ommerland

Maak een afspraak voor een gratis proefles

Proefles aanvragen

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact